El pallassòdrom de Vila-seca comença aquest divendres amb Paz Padilla

El pallassòdrom de Vila-seca comença aquest divendres amb Paz Padilla

El Festival de Vila-seca, Pallassòdrom, va ser presentat aquest passat dilluns amb la divertida cursa dels tres tombs de pallassos i pallasses pel nucli antic del municipi. Tot seguit es va celebrar la UALA, una gala inaugural a l’Auditori Josep Carreres.

Durant l’acte el mític pallasso Jango Edwards va ser anomenat el Padrí del Festival per aquest edició 2010. A més en Jango ens va obsequiar amb una petita actuació dins l’espectacle inaugural que va ser tot un èxit amb el públic.

Segons ens explicava Xavier Graset, President del Patronat de Turisme de Vila-seca, principal organitzador del Pallassòdrom, juntament amb l’empresa Puça Espectacles: “La UALA!! i el festival compten un any més amb el suport de l’APCC (Associació de Professionals del Circ de Catalunya), cosa que per Vila-seca és molt important, ja que significa que el Pallassòdrom s’està consolidant com un festival reconegut en el àmbit del món del circ i la cultura”.

Una mostra més d’aquesta creixent importància i popularitat, és també la cartellera de pallassos amb la que compta. Si l’any passat van tenir al Pepe Viyuela, enguany no es queda curt i tindrà les actuacions estrella de Paz Padilla, que farà el primer espectacle del festival aquest mateix divendres i la coneguda pallassa vallenca Pepa Plana.

La Pepa farà l’actuació de cloenda del festival el diumenge, quan estrenarà el seu nou espectacle “Penèlope”, que promet ser molt divertit.

El Pallassòdrom compte també amb una actuació més per adults de l’Alex Navarro i Caroline Dream i dues actuacions infantils que oferiran Dandy Clown i Marionetarium.

Els preus van des dels 3€ els espectacle infantils i 8€ els espectacles de nit, però també es poden adquirir abonaments a partir de 5€ per a tots els espectacles infantils o de 12€ pels espectacles de nit.

Per a compra d’entrades o més informació podeu dirigiu-vos a les mateixes taquilles del Pallassòdrom, al Patronat de Turisme de Vila-seca: www.lapinedaplatja.info Tel. 977 39 03 62 / 977 37 30 37 o consultar el blog del Pallassòdrom a http://pallassodrom.blogspot.com/
.

IDEAS · CIRCOTECA

Descubre más en

Zirkólika

La cultura circense para los zirkólikos culturales.
Las artes circenses en su máxima expresión: impreso y online, para leer, ver, escuchar, experimentar y comprar.

Destacamos

Cirque du Soleil de gira por España

LUZIA te transporta a un México imaginario, en un soñar despierto, dónde la «luz» alimenta el espíritu y la «lluvia» sosiega el alma. LUZIA de Cirque du Soleil está de gira por España, después de haber hecho parada en Barcelona, ahora lo podrás ver en Alicante y en Madrid. 100% recomendable. 

^

Suscríbete a nuestro boletín

Únete a nuestro boletín semanal y no te pierdas los nuevos artículos y promociones