Bruna de nit – Òpera del circ celeste de Xavier Pagès i Joan Duran – 8 y 9 de noviembre

Bruna de nit és una òpera de cambra escrita l’any 2004, amb música del compositor i director Xavier Pagès i llibret del poeta Joan Duran. Es va presentar en versió concert en el Festival d’Òpera de Butxaca de l’any 2004, i al novembre se’n farà l’estrena amb una posada en escena del director i dramaturg Víctor Álvaro.

Bruna de nit és un espectacle que es troba en l’espai comú entre l’òpera còmica i el teatre musical de petit format. Es presenta amb una ambientació pròpia del circ (escenografia, il·luminació, vestuari…) i incorpora tècniques d’aquesta disciplina artística.

Des del punt de vista musical, pren la continuïtat dramàtica i el rigor compositiu de la música clàssica, i concretament de l’òpera còmica, els quals li proporcionen unitat formal i motívica. D’altra banda, té la brillantor rítmica de la música moderna i la frescor de les seves idees melòdiques, pròpies del teatre musical.

El llibret, de caràcter marcadament poètic, té com a eix vertebrador l’aturada del temps. Aquest fet abstracte es personifica en la imatge i la significança de la lluna.

FUNCIONS
DISSABTE 8 DE NOVEMBRE a les 21,30 h.
DIUMENGE 9 DE NOVEMBRE a les 19 h.

Entrades (15 i 18 €) al Teatre Metropol.

Durada de l’espectacle, 1 hora

Dissabte 8 a les 20.30 h, al mateix teatre, el compositor Ramon Humet farà una xerrada introductòria de l’òpera

Comprar entrada

IDEAS · CIRCOTECA

Descubre más en

Zirkólika

La cultura circense para los zirkólikos culturales.
Las artes circenses en su máxima expresión: impreso y online, para leer, ver, escuchar, experimentar y comprar.
^
[fts_instagram instagram_id=17841400306491738 access_token=IGQVJYeXIyVnpvM0o2T2RZAaUNRbEhVUUpJcnB5UFJfSUFmb2p0c3ZAFXzZASZATVmcWZA5QWo0Y2hNOTh0NXhnM2YyWDR0MEpaTHRUTDd6N3BUQkNoUkxkUFktUkp6bVA2X0gyUDA5NWRB pics_count=6 type=basic width=100% super_gallery=yes columns=6 force_columns=no space_between_photos=0 icon_size=65px hide_date_likes_comments=yes]