‘Icari’ – CIRC OZÓ – Vic (Barcelona) del 20 de diciembre al 4 de enero –

La gala inaugural d’aquest nou circ català, el dia 20, serà la primera de les 16 funcions de la temporada nadalenca, la qual es perllongarà al recinte firal ‘ El Sucre’ (Vic) fins el 4 de gener. La voluntat del Circ Ozó és itinerar el 2009 per tot Catalunya, anant de ciutat en ciutat a ritme d’una localitat per setmana.

Prop de 30 persones conformen l’equip artístic i tècnic d’aquesta companyia estable, fruit de la col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau i la iniciativa d’Enrico Tomba, Oleh Mihal i Ricard Panadès. Aquest projecte de circ contemporani i de qualitat en carpa tradicional veurà la llum coincidint amb la temporada nadalenca.

Envoltats d’una atmosfera sideral, un presentador excèntric (el pallasso) conduirà un espectacle bàsicament aeri, i ple de personatges fascinats per la ingravidesa. La música, veritable fil conductor del muntatge, accentua i propulsa les evolucions dels artistes a través de les harmonies electroacústiques que omplen l’espai. Un dels plats forts de l’espectacle és l’arribada d’artistes estrangers convocats per l’ocasió, entre els quals trobem noms com Helena Bittencourt – que ha format part del repartiment del Circ Du Soleil – amb el trapezi fix i el Trio Zindare – amb acrobàcia i quadrant coreà -, Silvia Marron, ZAHIR CIRCO i Tongué i Lee completen la nòmica d’artistes internacionals del circ Ozó.

http://www.circozo.com/

IDEAS · CIRCOTECA

Descubre más en

Zirkólika

La cultura circense para los zirkólikos culturales.
Las artes circenses en su máxima expresión: impreso y online, para leer, ver, escuchar, experimentar y comprar.

Destacamos

Esta entidad ha recibido una ayuda a la edición del Ministerio de Cultura

^