Maiurta – Los Galindos – 11 a 20 de marzo – Fàbrica de les Arts Roca Umbert (Granollers)

La companyia de circ Los Galindos instal·larà la seva carpa aquest mes de març a Roca Umbert Fàbrica de les Arts per oferir el seu darrer muntatge “Maiurta”, un espectacle sobre els records i vivències d’un pallasso amnèsic. La companyia actuarà a Granollers per espai de cinc dies, alguns dels quals, amb funció doble (dia 11 de març, a les 21 h; dia 12, a les 18 h ; dia 13, a les 12 h i a les 18 h; dia 18, a les 21 h; i dia 20, a les 12 h i a les 18 h).

“Maiurta” és un muntatge recomanat per a nens i nenes a partir de 5 anys, dirigit per Bet Garrell, amb Marc Vila i Marcel Escolano, escrit per aquest darrer i produït per la mateixa companyia.

La carpa té un aforament limitat de 80 persones, i es poden reservar les entrades al tel. 609 280 398.

Los Galindos va néixer la tardor de 1991 en coincidir artistes procedents del circ i el teatre de carrer. Des de l’inici, porta a terme un projecte d’investigació i recerca d’un estil propi dins el llenguatge universal del circ. Al 1992, Los Galindos es presenten a l’escena nacional i, a partir del 1995, es projecten per tot el món.

De la mà de Michel Dallaire, Los Galindos esdevé un referent europeu de circ de carrer, on la tècnica de circ està al servei del joc dramàtic. Al llarg d’aquests anys ha desenvolupat cinc espectacles de creació pròpia.

La seva vitalitat i generositat connecta amb públic de totes les edats i cultures. La formació i reciclatge tècnic els ha portat a treballar i compartir experiències amb altres professionals: han col·laborat en el naixement i consolidació de projectes artístics i formatius com el Circ-Cric, el Circ-Crac, el Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de Nou Barris, l’Escola de Circ de Rogelio Rivel, o el Circ Raluy. També han rebut formació de mestres com Rogelio Rivel, Joan Armengol, Jean Palacy o Geza Trager.

Entre altres reconeixements, han obtingut la menció especial a la Umore Azoca (2005) de Leioa (País Basc) pel muntatge “Nova Vida de Josep i Maria”, la menció especial Ciutat de Barcelona (2000) per ”Amalgama” i l’Aplaudiment Sebastià Gasch (2000) per la seva trajectòria.

IDEAS · CIRCOTECA

Descubre más en

Zirkólika

La cultura circense para los zirkólikos culturales.
Las artes circenses en su máxima expresión: impreso y online, para leer, ver, escuchar, experimentar y comprar.

Destacamos

El Día Mundial del Circo promovido por la Federación Mundial del Circo se celebrará el próximo sábado 15 de abril de 2023. Todos los eventos y activades mundiales los podéis encontrar en la web del World Circus Day.

^

Suscríbete a nuestro boletín

Únete a nuestro boletín semanal y no te pierdas los nuevos artículos y promociones