Festival internacional de circ i firaires Trapezi / Vilanova – del 29 al 31 de mayo

Cada any, durant tot un cap de setmana, Vilanova i la Geltrú celebra la seva festa anual del circ. Després de 12 edicions, Trapezi/Vilanova, festival de circ i de firaires, ha esdevingut un dels més antics de Catalunya.

Enguany Trapezi/Vilanova se celebrarà els dies 29, 30 i 31 de maig a diversos espais a l’aire lliure. Per altra banda, Trapezi/Vilanova dedica un important espai als «firaires». Durant els dies del festival, la plaça de la Vila acull petits espectacles d’”entrar-i-sortir”, cinema de fira, així com noves presentacions dels eterns artefactes dels firaires.

En l’edició 2009 actuaran 17 companyies amb 20 espectacles i un total de trenta actuacions. A més, les nits de cabaret, que tornaran a La Vela de la Masia en Cabanyes.

Más info

IDEAS · CIRCOTECA

Descubre más en

Zirkólika

La cultura circense para los zirkólikos culturales.
Las artes circenses en su máxima expresión: impreso y online, para leer, ver, escuchar, experimentar y comprar.

Destacamos

Cirque du Soleil de gira por España

LUZIA te transporta a un México imaginario, en un soñar despierto, dónde la «luz» alimenta el espíritu y la «lluvia» sosiega el alma. LUZIA de Cirque du Soleil está de gira por España, después de haber hecho parada en Barcelona, ahora lo podrás ver en Alicante y en Madrid. 100% recomendable. 

^

Suscríbete a nuestro boletín

Únete a nuestro boletín semanal y no te pierdas los nuevos artículos y promociones