Pallassòdrom, Festival de Pallassos i Pallasses de Vila-Seca. Memorial Joan Busquets - del 21 al 23 de gener - Vila-Seca (Tarragona)


Pallassòdrom, Festival de Pallassos i Pallasses de Vila-Seca. Memorial Joan Busquets – del 21 al 23 de gener – Vila-Seca (Tarragona)

Aquest any arribem a la 5ª edició del Pallassòdrom – Festival de Pallassos i Pallasses de Vila-seca. Malauradament aquesta serà una edició molt especial perquè el director, fundador i ideòleg del Pallassòdrom, en Joan Busquets, ja no hi és.

En Joan va tenir el somni de crear un festival de pallassos i pallasses i el poble de Vila-seca li va oferir la possibilitat de fer-lo realitat. Durant quatre anys va estar al capdavant d´aquest projecte que l´il·lusionava i el feia feliç, veient com a poc a poc s´anava fent gran i es convertia en un punt de trobada dels pallassos i pallasses del país, en un referent per la gent de la professió i en una cita cada vegada més ineludible en l´agenda dels ciutadans de Vila-seca. En Joan veia tot això però també veia que al Pallassòdrom encara li quedava molt camí per fer.

Desgraciadament aquest camí per fer ja no el podrà veure, però des de Puça Espectacles i el Patronat de Turisme de Vila-seca volem que aquest somni, que era el seu i també el nostre, segueixi creixent.

Per això volem que la 5ª edició del Pallassòdrom sigui una gran festa que reuneixi el màxim número de pallassos i de pallasses a Vila-seca i riure sense parar en honor a ell i a tots aquells que ens fan veure la vida d´una altra manera. Perquè el millor homenatge és seguir lluitant per tot allò que en Joan estimava.

Us informem doncs que el Pallassòdrom aquest any serà els dies 21, 22 i 23 de gener. Aviat us informarem de la programació però ja us avancem que el dissabte 22 al matí se celebrarà la 3ª Cursa de Pallassos i Pallasses, que a partir d´ara portarà el nom d´en Joan Busquets, i a la tarda la Uala! del Festival en la qual en Joan serà nomenat padrí del Pallassòdrom, com ja ho són els Germans Totó i en Jango Edwards.

Més informació
IDEAS · CIRCOTECA

Descubre más en

Zirkólika

La cultura circense para los zirkólikos culturales.
Las artes circenses en su máxima expresión: impreso y online, para leer, ver, escuchar, experimentar y comprar.

Destacamos

Vuelve la Nit de Circ de los Premios Zirkólika

La gala de los premios de la revista Zirkólika se celebrará el próximo miércoles 15 de diciembre en la carpa del Circo Histórico Raluy instalada en Barcelona. La gala/espectáculo incluirá la actuación de algunos de los premiados en la edición anterior de los premios. Ya se pueden comprar las entradas. ¡no te lo pierdas!

Empieza Circo a Escena

Circo a Escena es un circuito artístico promovido por el INAEM y desarrollado por La Red Española de Teatros en colaboración con sus espacios escénicos asociados, para incrementar la presencia y visibilidad del circo en las programaciones.


^

Suscríbete a nuestro boletín

Únete a nuestro boletín semanal y no te pierdas los nuevos artículos y promociones